5:09 PM
1
Holiday makers afslappende i en maleriske sommeren paradis kan nemt lokkes af tanken om at investere i deres egen ferie get-away.

Alligevel bør de være klar over, at sådanne investeringer er ofte en fælde med mere skjulte omkostninger og faldgruber end fordele.

Real Estate Buyers Agents Association (REBAA) formand Jacque Parker sagde mange investorer bliver offer for ferie romance og købe en ejendom på en fiks idé – som de senere fortryder.

"Fra en investering perspektiv holiday homes ikke altid nødvendigvis gøre et godt køb. Mange gange er de købt med hjertet og ikke hovedet."

Parker sagde, er det nødvendigt at overveje investeringer fordelene ved sådanne køb.

"Kig på enhver oprindelige leje udbytter, vedligeholdelse - som kan være kostbare især hvis i en kystnære beliggenhed- og omkostningerne i forbindelse med administrationsgebyrer og regelmæssig rengøring som kan væsentligt spise i fortjeneste."

Ferie egenskaber har tendens til at blive købt som livsstil investeringer i regionale områder, som ikke altid har den samme kapital vækst som bycentre, fortsatte hun.

"Investorerne bør koncentrere sig om investeringsmuligheder med potentiale for højere kapitalvækst og leje udbytter."

"Hvis du ønsker for at købe en feriebolig som en» investeringer» nøje overveje din finansielle position og strategi med forsigtighed."

Før du investerer i et sommerhus, foreslog Parker tænke på følgende:

1. Er du køber på toppen af markedet?

Altid tænke om en ejendom vil generere betydelig interesse i en købere marked? Hvis svaret er nej, Vær forsigtig, hvad du betaler for det. Og husk, at de egenskaber, der kæmper, der har store mangler eller er mere usædvanlige steder.

2. Har du en buffer af midler til at dække uforudsete udgifter?

Delvist leasing til andre feriegæster kan afholde omkostninger, som disse lejere kan være mere slidstærk end langsigtede lejere. Opretholde en nødsituation buffer for fælles elementer, der kan kræve erstatning som følge af øget slitage.

3. Har du overvejet alle realistiske omkostninger?

Mange feriebolig købere glemmer, at et andet hjem pådrager sig en anden masse udgifter, herunder priser, forsikring og vedligeholdelse. Være realistisk og søge professionel rådgivning hvis du er usikker på finansielle konsekvenser.

4. Ville det være billigere at ferie-lease dig selv?

Overveje de langsigtede fordele af ferie i det samme sted på lang sigt. Ville du være økonomisk bedre stillet ferie leasing i stedet bærer omkostningerne (og potentielle stress) af en feriebolig investering?

Washington Brown CEO, og afskrivningen ekspert, Tyron Hyde også advaret investorer til at træde varsomt før man investerer i et sommerhus.

Det er let at hævder, at tallene stak op, og det vil være en billig ferie sted at besøge - og ved første øjekast det måske, sagde han.

"Købsprisen, stempel afgift og pant forskydning af lejeindtægten kan gøre det ser godt ud i halo af optimisme, der kommer med den første flush af fast ejendom begær."

"Vi er nødt til at have det, og vi vil gøre det arbejde" tvang er fælles med sådanne køb, sagde Hyde.

Men for at maksimere afkastet og spare penge, han anbefalede at få rådgivning om afskrivning.

5. Hvad er historien med afskrivningen?

Feriehuse kan afskrives, hvis lejet ud til en tredjepart – og det betyder ikke, du ikke kan bo der, når du vil.

Hvis egenskaben er tilgængelig til leje det meste af året kan du blokere for en periode på to uger over jul og hævder afskrivningen pro rata, sagde Hyde.

"Så længe det var til rådighed for de fulde 50 uger, er du stadig berettiget til fradraget uanset hvor mange uger ejendommen er faktisk lejet ud."

Det er muligt at købe sommerhuse på tæt på eller mindre end byggeri omkostninger, og - hvis du forsyne din feriebolig - du vil forstørre fradragene, tilføjede han.


Newer Post
Previous
This is the last post.

1 comments:

  1. One of the best tips for Home Loan,Get Pre-Approved for Your Home Loan
    There’s a big difference between a buyer being pre-qualified and a buyer who has a pre-approved mortgage.
    Plots in Narasapura around Bangalore | Villas in Narasapura near Bangalore

    ReplyDelete